Bioxcin forte serum

10-04-2023 15:13

Saç dökülmesi, hem erkekler hem de kadınlar için yaygın bir sorundur. Saç dökülmesinin nedenleri arasında genetik faktörler, hormonal değişimler, stres, beslenme bozuklukları, saç bakım ürünleri, çevresel etkiler ve sağlık problemleri sayılabilir. Saç dökülmesi, kişinin özgüvenini ve psikolojisini olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle saç dökülmesine karşı etkili ve güvenli bir çözüm arayışı içinde olanlar için Bioxcin Forte Serum önerilebilir.

Bioxcin Forte Serum, yoğun saç dökülmesi problemi yaşayan ya da saçlarını korumak isteyen kişiler için formülü güçlendirilmiş bitkisel içerikli bir serumdur. Bioxcin Forte Serum’un en önemli özelliği, patentli Biocomplex B11 bitkisel ekstresini içermesidir. Biocomplex B11, Alman Papatyası, Isırgan Otu, Civan Perçemi, Atkuyruğu ve Keçiboynuzu gibi vitamin, mineral ve aminositler açısından zengin bitkilerden oluşur. Bu bitkilerin saç köklerine ve tellerine faydaları şöyledir:

  • Vitaminler (A, B1, B2, B5, B9): Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olur.
  • Mineraller (Bakır, Çinko, Demir, Kalsiyum): Saçları besler.
  • Flavonoidler (Kemferol, Apigenin, Mirisetin): Saç tellerini hasarlardan korur.
  • Doymamış Yağ Asitleri (Omega-6, Omega-9): Saç dökülmesine karşı etkilidir.

Bioxcin Forte Serum’un diğer bileşenleri arasında Procyandin ve Bal bulunur. Procyandin saçları besleyip daha canlı ve sağlıklı olmasını sağlar. Saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Bal ise içeriği sayesinde cildi besler ve nemliliği sağlar.

Bioxcin Forte Serum’un kullanımı oldukça kolaydır. Saç dökülmesinin yaşandığı saçlı deri bölgesine bol miktarda serum uygulanır. En az bir dakika dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapılarak saç derisine iyice yedirilir. Bir sonraki yıkamaya kadar durulanmaz. En iyi sonuç için Bioxcin Forte Şampuan ile birlikte düzenli olarak kullanılması önerilir. Saçlarda daha iyi hacim sağlamak için serum kullanımından sonra fön makinesi ile kurutulabilir.

Bioxcin Forte Serum’un etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. İtalya Pavia Üniversitesi’nde yapılan klinik testler sonucunda katılımcılarda saç dökülmesi 6. ayın sonunda ortalama %86 azalmıştır.Ayrıca Bioxcin Forte Serum dermatolojik olarak test edilmiştir. Parfümden kaynaklı alerjenleri içermez, hipoalerjeniktir. Hassas saçlı derinin kullanımına uygundur. pH’ı saç ve cilt pH’ı ile uyumludur. Paraben içermez. Saç ekimi sonrası kullanıma uygundur.

Bioxcin Forte Serum ile saçlarınızın sağlığına kavuşabilirsiniz. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.